ONTARIO dámszarvas agancs S méret

ONTARIO dámszarvas agancs S méret
4 070 Ft
A kiváló minőségű rágható szarvas agancs Franciaország gyönyörű erdeiből a legtermészetesebb csemege a kutyák számára.

S méret - kis fajták számára alkalmas.
100%-ban természetesek, fenntarthatóak, és órákig tartó szórakozást és profitot biztosítanak a kutyáknak. Az agancs tökéletes rágógumit kínál a kutyáknak, amely nemcsak egészséges, de rendkívül tartós is.
Részletek
Ez a természetesen kihullott agancsból készült termék nagyszerű választás a környezettudatos kutyatulajdonosok számára, akik egészséges és biztonságos módot keresnek kutyáik szórakoztatására. Agancsainkat gondosan kiválasztottuk és feldolgoztuk, hogy teljesen biztonságosak legyenek kutyái számára, miközben kiváló tápanyagforrást biztosítanak fogaik és ínyük egészségének támogatásához. Győződjön meg a dán agancsunk előnyeiről a kutyák számára: 100%-ban természetes és egészséges: Agancsunk 100%-ban természetesen levett agancsból készül, és nem tartalmaz vegyi anyagokat vagy tartósítószereket.

Elősegíti a fogak és az íny egészségét: Agancsunk rágása támogatja a kutyák fogászati ​​egészségét azáltal, hogy segít eltávolítani a lepedéket és erősíti az ínyet. Hosszú élettartam: Agancsaink rendkívül tartósak, és órákon át szórakozást és rágást biztosítanak kutyájának. Ökológiailag fenntartható: agancsunk termelése során egyetlen állat sem sérült meg, gyűjtésük hozzájárul ökoszisztémánk fenntarthatóságához. Made in France: Agancsunkat Franciaországban gondosan betakarítják és feldolgozzák a legmagasabb minőségi és biztonsági előírások szigorú betartása mellett.

Etetési útmutató 9 hónapos kor körül minden tejfog cseréje után alkalmas kölyökkutyák számára. A csemegét a kutya fajtájának és temperamentumának megfelelően válassza ki. Távolítsa el a csemegét a kutyáról, amint az elég kicsi ahhoz, hogy lenyelje. Ezzel elkerülhető a fulladás veszélye. Amikor ezt a finomságot adjuk, a kutyát mindig felügyelet alatt kell tartani, bizonyos esetekben az agancs megrepedhet. Ügyeljen arra, hogy a kutyának mindig legyen friss ivóvize. Tárolja hűvös, száraz helyen.
Adatok
Márka
Ontario
ean
8595681842787
Stock >/=
50
Cikkszám
214-59251
Hasonló termékek