ONTARIO szarvas agancs vágott M méret

ONTARIO szarvas agancs vágott M méret
4 760 Ft
M-es méret - közepes fajtákra alkalmas.
A minőségi rágható szarvas agancs Franciaország gyönyörű erdeiből a legtermészetesebb csemege a kutyák számára.

100%-ban természetesek, fenntarthatóak, és órákon át szórakozást és profitot biztosítanak a kutyáknak.
Részletek
A szarvasagancs tökéletes rágógumit kínál a kutyáknak, amely nemcsak egészséges, de rendkívül tartós is. Ez a természetesen kihullott agancsból készült termék nagyszerű választás a környezettudatos kutyatulajdonosok számára, akik egészséges és biztonságos módot keresnek kutyáik szórakoztatására. Agancsunkat gondosan kiválasztottuk és feldolgoztuk, hogy teljesen biztonságosak legyenek kutyái számára, miközben kiváló tápanyagforrást biztosítanak fogaik és ínyük egészségének támogatásához. Győződjön meg saját szemével a kutyáknak szánt szarvas agancsunk előnyeiről: 100%-ban természetes és egészséges: Agancsunk 100%-ban természetesen kihullott agancsból készül, és nem tartalmaz vegyi anyagokat vagy tartósítószereket.

Elősegíti a fogak és az íny egészségét: agancsunk rágása támogatja a kutyák fogazatának egészségét azáltal, hogy segít eltávolítani a lepedéket és erősíti az ínyet. Hosszú élettartam: Agancsaink rendkívül tartósak, és órákon át szórakozást és rágást biztosítanak kutyájának. Ökológiailag fenntartható: agancsunk termelése során egyetlen állat sem sérült meg, gyűjtésük hozzájárul ökoszisztémánk fenntarthatóságához. Made in France: Agancsunkat gondosan betakarítják és Franciaországban dolgozzák fel, a legmagasabb minőségi és biztonsági szabványok szigorú betartása mellett.
Etetési utasítások Alkalmas kölyökkutyáknak az összes tejfog cseréje után 9 hónapos kor körül. A csemegét a kutya fajtájának és temperamentumának megfelelően válassza ki. Távolítsa el a csemegét a kutyáról, amint az elég kicsi ahhoz, hogy lenyelje. Ezzel elkerülhető a fulladás veszélye. Amikor ezt a finomságot adjuk, a kutyát mindig felügyelet alatt kell tartani, bizonyos esetekben az agancs megrepedhet. Ügyeljen arra, hogy a kutyának mindig legyen friss ivóvize. Tárolja hűvös, száraz helyen.
Adatok
Márka
Ontario
ean
8595681842763
Stock >/=
50
Cikkszám
214-59204
Hasonló termékek