RP Föld hordozó fekete 4kg

RP Föld hordozó fekete 4kg
3 770 Ft
Homok és agyag természetes keveréke, hozzáadott színezékek és vegyszerek nélkül.

Olyan ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek támogatják az élettani folyamatokat.

Kiváló hővezető képesség.

Serkenti a természetes viselkedést (ásás, ásás).

Valódi környezet alakításának és létrehozásának lehetősége (ideális az RP Natural Habitat CREATIVE szubsztrátumokkal kombinálva).
Részletek
A teljesen természetes terráriumi szubsztrátumok REPTI PLANET Natural Habitat EARTH valós körülményeket imitálnak bolygónk sztyeppéin, sivatagokban, félsivatagokban és hegyvidéki vidékeken. Az expedícióink, valamint a hüllők és kétéltűek számára világszerte végzett expedícióink tudása alapján a valós környezet inspirált bennünket, és homok, kövek és agyagok egyedülálló keverékét hoztuk létre, amelyek utánozzák azt az élőhelyet, ahol a hüllők és kétéltűek valóban élnek. Csak kis számú hüllő található tisztán homokos aljzaton (az RP Natural Habitat - Homok szubsztrátumok ideális használata). A Natural Habitat EARTH szubsztrát serkenti a természetes viselkedést odúk, menedékek ásásakor és tojásrakáskor. Csak meg kell nedvesíteni az aljzatot, és máris elkezdhetjük a valódi környezet által ihletett tájat alkotni. Az ásványi anyagok dúsításának, a kiváló hővezető tulajdonságoknak, a természetes eredetnek, hozzáadott színezékek nélkül és a természetes ösztönök támogatásának (ásás, odúk kialakítása) köszönhetően a Natural Habitat EARTH természetes szubsztrát ideális számos hüllő és kétéltű tenyésztésére terráriumunkban.

Rendszeresen távolítsa el a szennyeződéseket, és a tartott állatok számától függően rendszeresen cserélje ki az aljzatot.

007-35002 RP Szubsztrát Föld barna 4kg

007-35003 RP Szubsztrát Föld sárga 4kg

007-35004 RP szubsztrát Föld fekete 4kg

007-35007 RP szubsztrát Föld vörös 4kg
Adatok
Márka
Repti Planet
Stock >/=
10
Cikkszám
007-35004
Hasonló termékek