RP Fűtőkábel 50W 7m

RP Fűtőkábel 50W 7m
8 800 Ft
FŰTÉSKÁBEL REPTI PLANET 50W 7m

Optimális hőforrás terráriumok fűtéséhez.

Egyszerű telepítés a terrárium kívülről.

Ideális rack-fűtőrendszerekhez.

Alkalmas hüllők, kétéltűek és egyéb állatfajták számára.

Minőségi rugalmas, tartós és biztonságos konstrukció (IPX7).
Részletek

Optimális hőforrás terráriumok fűtéséhez.

Egyszerű telepítés a terrárium kívülről.

Ideális rack-fűtőrendszerekhez.

Alkalmas hüllők, kétéltűek és egyéb állatfajták számára.

Minőségi rugalmas, tartós és biztonságos konstrukció (IPX7).

BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK:

FONTOS: A tűz, áramütés vagy személyi sérülés kockázatának csökkentése érdekében a termék használata előtt olvassa el az alábbi utasításokat.

NE vágja el vagy módosítsa a fűtőkábelt.

NE merítse vízbe az elektromos csatlakozót. Ne merítse vízbe a kábelt. Ne használja a terméket akváriumokhoz vagy paludáriumokhoz.

NE engedje, hogy a kábel hozzáérjen más kábelekhez. NE engedje, hogy a fűtőkábelek 3 cm-nél közelebb legyenek egymástól.

NE csatlakoztassa ezt a terméket, ha a kábel feltekercselve van, mert túlmelegedés és tüzet okozhat.

NE használja a terméket sérült kábellel, csatlakozóval vagy más alkatrészekkel. Ha a kábel sérülés jeleit mutatja, azonnal hagyja abba a használatát.

NE módosítsa vagy módosítsa ezt a terméket. Ha nem biztos az elektromos csatlakozást illetően, forduljon villanyszerelőhöz.

NE temesse el a kábelt, és NE illessze be a terrárium aljzatába.

Csak üveg terráriumokhoz használható. NE használja műanyag, fa vagy más anyagú terráriumokhoz.

Csak belső használatra.

Tartsa távol gyermekektől.

A tápkábel nem cserélhető. Ha a kábel megsérül, a terméket ki kell vonni a forgalomból.

Ezt a készüléket nem használhatják csökkent fizikai, érzékszervi vagy mentális képességekkel rendelkező személyek (beleértve a gyermekeket is), illetve nem rendelkeznek tapasztalattal és tudással, kivéve, ha a biztonságukért felelős személy felügyeli őket, vagy nem utasította őket a készülék használatára vonatkozóan.

FŰTÉSKÁBEL SZERELÉSE:

Vegye ki a terméket a csomagolásból, és ellenőrizze, hogy a kábel vagy az elektromos csatlakozó nem sérült-e. Ha sérülést észlel, kérjük, küldje vissza a terméket a vásárlás helyére. Ez a termék csak terráriumon kívül használható.

MEGJEGYZÉS: NE engedje keresztbe a kábelt, mert túlmelegítheti a terméket. Mindig tartson legalább 3 cm-es biztonságos távolságot a hurkok vagy kábelkötegek között. Ezzel elkerülheti a termék túlmelegedését és az esetleges tüzet!

Használjon hőmérőt a terrárium belsejében lévő hőmérséklet ellenőrzéséhez. Győződjön meg arról, hogy a hőmérséklet az Ön által tartott fajnak megfelelő tartományon belül van. A digitális infravörös hőmérő jó eszköz a hőmérséklet mérésére a terrárium különböző helyein.

Javasoljuk megfelelő termosztáttal ellátott fűtőkábel használatát.

A fűtőkábel a terrárium alsó külső részén, illetve üvegteráriumok külső hátoldalán vagy oldalfalán használható.

Rögzítse a fűtőkábelt a terráriumhoz kis elektromos szalagdarabokkal (lásd az ábrát), tartsa be a minimális biztonságos távolságot a fűtőkábel hurkai között (minimum 3 cm).

MEGJEGYZÉS: Ha a hevederek 3 cm-nél közelebb vannak, túlmelegedés léphet fel! Kerülje az 1,3 cm-nél kisebb sugarú éles kanyarokat.

Az elektromos csatlakozásnak mindig a terráriumon kívül kell lennie. Dugja be a kábelt egy elektromos aljzatba.

Rendszeresen ellenőrizze az elektromos szalagot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kábel még mindig biztonságosan csatlakozik a terrárium üvegéhez. Ellenőrizze minden tisztításkor vagy legalább havonta egyszer, és szükség szerint ragasszon fel új szalagot.

NE engedje, hogy a terrárium közvetlenül a fűtőkövön üljön. Ideális REPTI PLANET terráriumokhoz (minden terráriumnak lábai vannak a szélein, hogy elegendő hely legyen a kábel és az asztallap között). Ez lehetővé teszi a felesleges hő távozását, és megakadályozza a fűtőkábel, a terrárium, az állatok, a lakásbútorok stb.

Katalógus szám:

007-23166 – RP fűtőkábel 50W 7m
Adatok
Márka
Repti Planet
Stock >/=
10
Cikkszám
007-23166
Hasonló termékek