RP Összeszerelt terrárium 182,8x61x91,4 cm

RP Összeszerelt terrárium 182,8x61x91,4 cm
383 870 Ft
A Repti Planet Terrárium terráriumi tartálynak készült különféle típusú állatok számára, méretében az adott terráriumtípusnak megfelelő. Alkalmas hüllők, kétéltűek, kígyók, gerinctelenek, kisemlősök és egyéb állatok számára.
Részletek
A megfelelő szellőzés érdekében a terrárium felső része fémhálóval van ellátva, amely megakadályozza a haszonállatok és a táplálkozó rovarok kiszökését. Amikor kinyitja a terrárium tetejét, ügyeljen arra, hogy ne álljon fenn a veszélye annak, hogy az állat kiszökjön a terráriumból. Záráskor ügyeljen arra, hogy ne kapjon el állatokat, növényeket vagy egyéb dekorációkat.

A terráriumok felső és alsó műanyag kerettel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a terráriumok egymásra helyezését és a fűtőlapok közvetlenül az alsó üveg külső oldalán történő elhelyezését.

A terrárium vízteres paludáriumként is használható.

A terrárium teljes felső része eltávolítható etetés és kezelés céljából.

Fontos:

– Kérjük, figyelmesen olvassa el a teljes kézikönyvet, és győződjön meg arról, hogy a termék minden alkatrészét megkapta a telepítés megkezdése előtt.

– Ismerje meg a biztonsági utasításokat és a karbantartási kézikönyvet.

– Ez a kézikönyv gondosan készült, hogy elegendő információhoz jusson. Igyekeztünk biztosítani, hogy minden szükséges információ helyes legyen. Nyomtatási vagy egyéb hibákért azonban felelősséget nem vállalunk. A műszaki adatok mindig tájékoztató jellegűek, és bármikor, előzetes értesítés nélkül változhatnak.

– Ha vízzel tölti fel a terráriumot, mindig húzzon ki minden elektromos készüléket, mielőtt a terráriumba tenné a kezét.

A terrárium kicsomagolása

Távolítson el minden csomagolóanyagot a terráriumból. Mossa le és tisztítsa meg a terráriumot a portól nedves szivaccsal. Ne használjon vegyi tisztítószert, és ne tisztítsa a terrárium belsejében lévő üveget vegyi anyaggal átitatott ruhával.

A terrárium ellenőrzése

Győződjön meg arról, hogy a termék csomagolása hiánytalan, és az üveg nem sérült meg szállítás közben. Minden terráriumot alaposan teszteltünk és ellenőriztünk csomagolás előtt, de javasoljuk, hogy a terráriumot kb.5 cm magasságig töltsük fel vízzel. A próbaimpregnálás előtt a terráriumot tartsa száraz helyen, hogy az üveg sérülése esetén az esetleges vízszivárgást időben észlelni lehessen.

A terrárium felszerelése

A terrárium összeszerelési útmutatóját a csomag tartalmazza. Összeszerelés előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat, és ellenőrizze, hogy a csomagolás hiánytalan és sértetlen-e. Kövesse az összeszerelési eljárást.

A terrárium elhelyezkedése

Gondosan gondolja át a terrárium helyét, mert az összes díszítőelem felszerelése után a terráriumot már nem szabad kezelni. Válasszon olyan helyet, ahol a hőmérséklet stabil 20 és 25°C között van. Ideális esetben keressen természetes fényű helyet, de ne közvetlenül az ablak közelében vagy olyan helyen, ahol a terrárium túlmelegedhet. Kerülje el azokat a helyeket is, ahol vegyi vagy egyéb gőzök vannak, és ahol cigarettafüst van. A megfelelő hely kiválasztása után megkezdheti a növények és egyéb dekorációk telepítését.

Elektromos eszközök beszerelése a készülék belsejébe

Ha úgy dönt, hogy el. a terráriumon belüli fűtőkő, ködösítő, vízesés és egyéb eszközök, minden elektromos készüléket mindig ki kell kapcsolni – ki kell húzni a konnektorból. dugók. Válasszon megfelelő helyet a terráriumban az elektromos eszközök számára, és vezesse a kábeleiket a terrárium hátuljába. A felső burkolat lyukakkal van ellátva a kábelek és csövek elhelyezéséhez. Ha nem használja a lyukakat, használjon dugót. Ez megakadályozza a táplálkozó rovarok kiszökését. Lehetőség van a terrárium oldalsó üvegén található lyukra a telepítés irányítására. Zárja le a szellőzőrácsot, és győződjön meg arról, hogy nincs veszélye annak, hogy az állat kiszökjön a terráriumból.

Világítás szerelés

A terrárium megvilágításához csak erre a célra szánt termékeket válasszunk, ideális esetben a Repti Planet termékeket. A lámpák teljesítményének meg kell felelnie a tartott állatnak és a tartály méretének. A túl magas hőmérséklet az állat elpusztulásához és a termék minőségének romlásához vezethet.

Katalógus szám:

007-60635 – RP Terrárium építhető 182,8×61×91,4 cm
Adatok
Márka
Repti Planet
Stock >/=
10
Cikkszám
007-60635
Hasonló termékek