RP Terrárium 60x45x45cm

RP Terrárium 60x45x45cm
37 750 Ft
A REPTI PLANET terrárium bevált kialakítása ideális légáramlást garantál az ajtó alatti elülső részben (ez a rendszer minimalizálja a terrárium elülső részének párásodását). A felső burkolat kiváló minőségű fémhálóból készült.

Mérete: 60 x 45 x 45 cm.
Részletek
A Repti Planet Terrárium terráriumi tartálynak készült különféle típusú állatok számára, méretében az adott terráriumtípusnak megfelelő. Alkalmas hüllők, kétéltűek, kígyók, gerinctelenek, kisemlősök és egyéb állatok számára.

A megfelelő szellőzés érdekében a terrárium felső része fémhálóval van ellátva, amely megakadályozza a haszonállatok és a táplálkozó rovarok kiszökését. Amikor kinyitja a terrárium tetejét, ügyeljen arra, hogy ne álljon fenn a veszélye annak, hogy az állat kiszökjön a terráriumból. Záráskor ügyeljen arra, hogy ne kerüljön az állat, a növények vagy más dekorációk közelébe.

A terráriumok felső és alsó műanyag kerettel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a terráriumok egymásra rakását és a fűtőlapok elhelyezését közvetlenül az alsó üveg külső oldalán.

A terrárium vízfelületes paludáriumként is használható.

A terrárium teljes felső része eltávolítható etetés és manipuláció céljából.
Adatok
Márka
Repti Planet
Stock >/=
10
Cikkszám
007-60320
Hasonló termékek