RP formázó aljzat piros 4kg

RP formázó aljzat piros 4kg
3 770 Ft
Repti Planet Substrate red molding - talaj (piros) terráriumokba - (4kg)

Serkenti a természetes viselkedést (ásás, ásás).

Olyan ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek támogatják az élettani folyamatokat.

Kiváló hővezető képesség.
Részletek
Lehetőség kreatív modellezésre és valódi tájak létrehozására.

Homok és agyag természetes keveréke, hozzáadott színezékek és vegyszerek nélkül.

Száradás után a modellezett táj tömör, nem omlik össze.

Serkenti a természetes viselkedést (ásás, ásás).

Olyan ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek támogatják az élettani folyamatokat.

Kiváló hővezető képesség.

A teljesen természetes terráriumi szubsztrátumok REPTI PLANET Natural Habitat CREATIVE valós körülményeket imitálnak bolygónk sztyeppei, félsivatagos és sivatagi régióiban. A Repti Planet, valamint a hüllők és kétéltűek számára világszerte folytatott expedíciók tudása alapján a valós környezet inspirált bennünket, és létrehoztuk a homok és agyag egyedülálló keverékét, amely lehetővé teszi számunkra, hogy modellezzük azt a természetes élőhelyet, ahol a hüllők és kétéltűek valóban élnek. Az RP Natural Habitat CREATIVE szubsztrátumoknak köszönhetően teljes mértékben fejlesztheti kreativitását. Víz hozzáadása után (4:1 arányban) modellezhet barlangokat, menedékeket, odúkat, sziklákat, pihenőhelyeket és bármi mást, ami eszébe jut. A formázható aljzatot kiegészítheti kövekkel, gyökerekkel és egyéb természetes anyagokkal. Száradás után a modellezett táj tömör, nem omlik össze. A valósághű környezet megteremtése érdekében javasoljuk, hogy más Repti Planet szubsztrátumokkal kombinálja. A Natural Habitat CREATIVE szubsztrát serkenti a természetes viselkedést odúk, menedékek ásásakor és tojásrakáskor. Az ásványi anyagokkal való dúsításnak, a kiváló hővezető tulajdonságoknak, a hozzáadott színezékek nélküli természetes eredetnek és a természetes ösztönök támogatásának (temetés, tojásrakás) köszönhetően az RP Natural Habitat CREATIVE természetes szubsztrát ideális számos hüllő és kétéltű tenyésztésére. terráriumok.

Használati útmutató: Nedvesítse meg az aljzatot vízzel 4:1 arányban. A keveréket alaposan keverjük össze. Alakíts sziklákat, üregeket, barlangokat képzeleted szerint – léggömbökkel, csövekkel, csövekkel és palackokkal alkothatod meg őket (lásd az utasításokat a Repti Planet YouTube csatornáján). Az aljzatot megfelelően tömörítse és hagyja megszáradni. A száradási idő a környezeti hőmérséklettől és a felhasznált aljzat mennyiségétől függ. A hüllőket és kétéltűeket csak az aljzat megszáradása (keményedés) után helyezze a terráriumba. Gyökerekkel, sziklákkal, ágakkal és más természetes anyagokkal kombinálva valósághű környezetet érhet el. Számos hüllő- és kétéltűfaj számára teljesen természetes az ásás és az ásás, és továbbra is tetszés szerint alakítja át a terrárium környezetét. Ha a tájat terráriummá szeretné változtatni, távolítson el minden állatot a tartályból, és adjon hozzá vizet, hogy feloldja az eredeti tervet. Ha az aljzat nem szennyezett ürülékkel, többször is felhasználható. Ügyeljen a folyó víz alatti öblítésre - az agyag lemosható, ami lehetővé teszi a modellezett táj formálódását és stabilitását száradás után. Harmatoló eszközök használatát nem javasoljuk (a túl sok víz és nedvesség a táj feloldódását okozhatja.

Rendszeresen távolítsa el a szennyeződéseket, és a tartott állatok számától függően rendszeresen cserélje ki az aljzatot.

További információ: www.reptiplanet.pet vagy az FB-n, az Instagramon és a Repti Planet YouTube csatornán.

007-35043 RP Substrate Creative sárga 4kg

007-35047 RP Substrate Creative piros 4kg
Adatok
Márka
Repti Planet
Stock >/=
10
Cikkszám
007-35047
Hasonló termékek