RP formázó aljzat sárga 4kg

RP formázó aljzat sárga 4kg
3 770 Ft
Lehetőség kreatív modellezésre és valódi tájak létrehozására.

Homok és agyag természetes keveréke, hozzáadott színezékek és vegyszerek nélkül.

Száradás után a modellezett táj tömör, nem omlik össze.

Serkenti a természetes viselkedést (ásás, ásás).

Olyan ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek támogatják az élettani folyamatokat.

Kiváló hővezető képesség.
Részletek
A teljesen természetes terráriumi szubsztrátumok REPTI PLANET Natural Habitat CREATIVE valós körülményeket imitálnak bolygónk sztyeppei, félsivatagos és sivatagi régióiban. A Repti Planet, valamint a hüllők és kétéltűek számára világszerte folytatott expedíciók tudása alapján a valós környezet inspirált bennünket, és létrehoztuk a homok és agyag egyedülálló keverékét, amely lehetővé teszi számunkra, hogy modellezzük azt a természetes élőhelyet, ahol a hüllők és kétéltűek valóban élnek. Az RP Natural Habitat CREATIVE szubsztrátumoknak köszönhetően teljes mértékben fejlesztheti kreativitását. Víz hozzáadása után (4:1 arányban) modellezhet barlangokat, menedékeket, odúkat, sziklákat, pihenőhelyeket és bármi mást, ami eszébe jut. A formázható aljzatot kiegészítheti kövekkel, gyökerekkel és egyéb természetes anyagokkal. Száradás után a modellezett táj tömör, nem omlik össze. A valósághű környezet megteremtése érdekében javasoljuk, hogy más Repti Planet szubsztrátumokkal kombinálja. A Natural Habitat CREATIVE szubsztrát serkenti a természetes viselkedést odúk, menedékek ásásakor és tojásrakáskor. Az ásványi anyagokkal való dúsításnak, a kiváló hővezető tulajdonságoknak, a hozzáadott színezékek nélküli természetes eredetnek és a természetes ösztönök támogatásának (temetés, tojásrakás) köszönhetően az RP Natural Habitat CREATIVE természetes szubsztrát ideális számos hüllő és kétéltű tenyésztésére. terráriumok.

Használati útmutató: Nedvesítse meg az aljzatot vízzel 4:1 arányban. A keveréket alaposan keverjük össze. Alakíts sziklákat, üregeket, barlangokat képzeleted szerint – léggömbökkel, csövekkel, csövekkel és palackokkal alkothatod meg őket (lásd az utasításokat a Repti Planet YouTube csatornáján). Az aljzatot megfelelően tömörítse és hagyja megszáradni. A száradási idő a környezeti hőmérséklettől és a felhasznált aljzat mennyiségétől függ. A hüllőket és kétéltűeket csak az aljzat megszáradása (keményedés) után helyezze a terráriumba. Gyökerekkel, sziklákkal, ágakkal és más természetes anyagokkal kombinálva valósághű környezetet érhet el. Számos hüllő- és kétéltűfaj számára teljesen természetes az ásás és az ásás, és továbbra is tetszés szerint alakítja át a terrárium környezetét. Ha a tájat terráriummá szeretné változtatni, távolítson el minden állatot a tartályból, és adjon hozzá vizet, hogy feloldja az eredeti tervet. Ha az aljzat nem szennyezett ürülékkel, többször is felhasználható. Ügyeljen a folyó víz alatti öblítésre - az agyag lemosható, ami lehetővé teszi a modellezett táj formálódását és stabilitását száradás után. Harmatoló eszközök használatát nem javasoljuk (a túl sok víz és nedvesség a táj feloldódását okozhatja.

Rendszeresen távolítsa el a szennyeződéseket, és a tartott állatok számától függően rendszeresen cserélje ki az aljzatot.

További információ: www.reptiplanet.pet vagy az FB-n, az Instagramon és a Repti Planet YouTube csatornán.

007-35043 RP Substrate Creative sárga 4kg

007-35047 RP Substrate Creative piros 4kg
Adatok
Márka
Repti Planet
Stock >/=
10
Cikkszám
007-35043
Hasonló termékek