RP vízesés pumpával 21x20,5x20cm

RP vízesés pumpával 21x20,5x20cm
16 770 Ft
VÍZESÉS SZIVATTYÚVAL 21x20,5x20cm

Ideális hüllők és kétéltűek számára

Növeli a páratartalmat a terráriumban
Részletek
A folyóvíz támogatja a hüllők természetes viselkedését

Beleértve a szivattyút is

Könnyű használat és karbantartás

BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉS

A készülék használata során be kell tartani a biztonsági intézkedéseket. Ezzel elkerülheti a termék károsodását és sérülését. A következő óvintézkedéseket kell betartani:

A termék használata előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat, és kövesse az összes biztonsági utasítást és minden fontos megjegyzést. Ennek elmulasztása károsíthatja a készüléket.
VESZÉLY - Az áramütés elkerülése érdekében fontos tudni, hogy az elektromos készülék használatakor víz kerül a vízesésbe. A felhasználó egyik összetevője sem szervizelhető. Ne kísérelje meg saját maga megjavítani a készüléket, ne vigye el a készüléket hivatalos szervizközpontba, és ne dobja ki. MEGJEGYZÉS: Az egyetlen rendszeres karbantartást igénylő mechanikai alkatrész a szivattyúban található propeller.
Ezt a készüléket nem használhatják csökkent fizikai, érzékszervi vagy szellemi képességekkel rendelkező személyek (beleértve a gyermekeket is), illetve nem rendelkeznek tapasztalattal vagy ismeretekkel, kivéve, ha a biztonságukért felelős személy felügyeli őket, vagy nem utasította őket a készülék használatára vonatkozóan. A gyermekeket felügyelni kell, hogy ne játsszanak a készülékkel.
Ha nem használja a készüléket, fel akarja venni vagy le akarja venni valamelyik alkatrészt, vagy meg akarja tisztítani a készüléket, mindig húzza ki a csatlakozót a konnektorból. Soha ne a vezetéknél fogva húzza ki a dugót a konnektorból. Fogja meg a dugót, és húzza ki a konnektorból.
Mielőtt belemerítené a kezét a vízbe, amelyben a készülék található, először mindig húzza ki ennek és az összes többi merülő készüléknek a csatlakozóját.
A szivattyút vízbe kell meríteni (a víz maximális hőmérséklete 35 °C / 95 °F). A szivattyú nem járhat szárazon.
Ne használja ezt a terméket a rendeltetésétől eltérő célokra. A készülék gyártója által nem ajánlott vagy nem forgalmazott tartozékok használata veszélyes helyzethez és a készülék károsodásához vezethet.
Ne telepítse vagy tárolja a készüléket olyan helyen, ahol időjárásnak vagy fagypont alatti hőmérsékletnek van kitéve. Csak belső használatra készült.
Ne tegye ki a készüléket napfénynek, és ne tegye ki hosszú ideig alacsony hőmérsékletnek.
Katalógus szám:

007-52802 – RP vízesés pumpával 21×20,5x20 cm
Adatok
Márka
Repti Planet
Stock >/=
10
Cikkszám
007-52802
Hasonló termékek