Royal Canin Indoor 7+ 1,5Kg

Royal Canin Indoor 7+ 1,5Kg
Royal Canin Indoor 7+ 1,5Kg
Royal Canin Indoor 7+ 1,5Kg
Royal Canin Indoor 7+ 1,5Kg
Royal Canin Indoor 7+ 1,5Kg
Royal Canin Indoor 7+ 1,5Kg
Royal Canin Indoor 7+ 1,5Kg
Royal Canin Indoor 7+ 1,5Kg
8 850 Ft
Fő jellemzők/előnyök:
Vitalitás komplex
A bélsár szagának csökkentése
A vese egészsége
A húgyutak egészsége

A lakásban tartott felnőtt macskáknak – mint amilyen az Ön macskája is – teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálásra van szükségük, amely optimális egészségi állapotot biztosít számukra az öregedés első jeleinek megjelenésekor.
A 7 éves, illetve annál idősebb macskák számára ajánlott ROYAL CANIN® Indoor 7+ tápot kifejezetten a lakásban tartott macskák tápanyagszükségleteit szem előtt tartva fejlesztettük ki.
A ROYAL CANIN® Indoor 7+ táp célzott tápanyagokat – C-vitamin, EPA és DHA – tartalmaz, amelyek segítenek macskájának megbirkózni az öregedés első jeleivel. Az omega-3 zsírsavak – mint például az EPA és a DHA – hozzájárulnak az ízületek és csontok egészségének támogatásához és megőrzéséhez.
A speciális L.I.P. fehérjéket magas fokú emészthetőségük miatt választottuk. A jól emészthető fehérjéknek köszönhetően a bélsár mennyisége és szaga egyaránt csökkenthető. Ez nemcsak macskája, hanem az Ön számára is örvendetes!
Részletek
Ráadásul a ROYAL CANIN® Indoor 7+ a foszfortartalmának köszönhetően támogatja a veseműködés egészségét a megfelelő veseműködés fenntartásával.
Fontos, hogy felnőtt macskája megkapja a húgyutak egészséges működéséhez szükséges tápanyagokat. A ROYAL CANIN® Indoor 7+ tápot pontosan ezt az igényt szem előtt tartva fejlesztettük ki. Elősegíti a húgyutak egészséges működését, így macskája magabiztosan birkózhat meg az öregedés első jeleivel.
A ROYAL CANIN® Indoor száraz eledel különböző változatokban érhető el a macska életmódja, megjelenése és kora szerint:
A ROYAL CANIN® vállalatnál elkötelezettek vagyunk a kisállatok szükségleteinek megfelelő táplálási megoldások nyújtása iránt. Valamennyi termékünk esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatunk le, biztosítva az eledelek optimális minőségét, valamint, hogy megfeleljenek macskája speciális táplálkozási igényeinek és életmódjának. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Indoor 7+ táp teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálást biztosít macskája számára.

Adatok
Márka
Royal Canin
ean
3182550784399
Stock >/=
5
Cikkszám
164990
Tömeg
1,5 kg/db
Hasonló termékek