Royal Canin Mini 4-10 Kg Adult 4Kg

Royal Canin Mini 4-10 Kg Adult 4Kg
Royal Canin Mini 4-10 Kg Adult 4Kg
Royal Canin Mini 4-10 Kg Adult 4Kg
Royal Canin Mini 4-10 Kg Adult 4Kg
Royal Canin Mini 4-10 Kg Adult 4Kg
Royal Canin Mini 4-10 Kg Adult 4Kg
Royal Canin Mini 4-10 Kg Adult 4Kg
Royal Canin Mini 4-10 Kg Adult 4Kg
Royal Canin Mini 4-10 Kg Adult 4Kg
Royal Canin Mini 4-10 Kg Adult 4Kg
11 460 Ft
Mini Adult száraz eledel

Ideális testsúly megőrzése
Erős és egészséges csontok
Az egészség megfelelő támogatása
Fokozott ízletesség

Az adaptált kalóriatartalom segít kutyájának megőrizni az ideális testsúlyát
A tápanyagok segítenek az erős és egészséges csontok megőrzésében
Vitaminokat és könnyen emészthető tápanyagokat tartalmaz a maximális felszívódás érdekében
Az exkluzív aromák segítenek kielégíteni kutyája étvágyát.

A kistestű kutyafajták sokak szívét hódították meg szeretett kedvencként, mivel élénkségük, bájuk és határtalan energiáik igazán szeretetre méltó. Jól alkalmazkodnak a mozgásszegény életmódhoz, még városi környezetben is, feltéve, hogy biztosítva van számukra a rendszeres testmozgás.

Most, hogy kistestű kutyája elérte a felnőttkort, létfontosságú, hogy legyen egy méretének megfelelő, testreszabott étrend, mely biztosítja egészsége kiemelt támogatásához szükséges tápanyagokat ebben az életszakaszban.
A ROYAL CANIN® Mini Adult egy táplálási szempontból teljes értékű és kiegyensúlyozott formula, amelyet kifejezetten kistestű kutyája sajátos igényeinek kielégítésére, illetve felnőttkori évei alatt történő támogatására terveztek.
Ez az eledel megfelelő a kistestű kutyáknak, legfeljebb 10 kg testsúlyig, 10 hónapos kortól.
Részletek
A kistestű kutyáknak jelentős energiaszintje van, és olyan eledelre van szükségük, amely megfelel élénk természetüknek és aktív életmódjuknak, miközben segít megőrizni a csontok egészségét. Gondosan adaptált kalóriatartalmának köszönhetően ez a tápszemcse kielégíti felnőtt kutyája fokozott energiaszükségleteit, miközben hozzájárul az ideális testsúly megőrzéséhez. Továbbá, kiegyensúlyozott tápanyagtartalma révén támogatja az erős és egészséges csontok fenntartását.
Annak érdekében, hogy szeretett társa aktív, egészséges és élettel teli maradjon, ez a formula vitaminokkal és könnyen emészthető tápanyagokkal dúsított keveréket tartalmaz a maximális felszívódás támogatása és a vitalitás megőrzése érdekében.
A kisebb testű kutyák meglehetősen válogatósak lehetnek az eledelükkel kapcsolatban. Ez a táp válogatott, exkluzív aromákat tartalmaz az étvágyuk serkentése érdekében, emellett kifejezetten a nagyon apró állkapcsukhoz van adaptálva. Ezzel is hozzájárulva, hogy még a legválogatósabb egyedek is megkapják a nekik szükséges létfontosságú tápanyagokat.
A ROYAL CANIN® Mini Adult két nedves eledeles textúrával is kapható: pépes, illetve falatkák pecsenyelében. A nedves és a száraz eledellel történő vegyes táplálás változatosságot hoz kutyája étrendjébe, így érdekesebbé és élvezetesebbé válnak az étkezések. A száraz tápszemcse egy mechanikus fogtisztító hatást kelt, mely segít az egészséges fogak fenntartásában, míg a nedves eledel nedvességtartalma segíti kutyáját a megfelelő folyadékbevitelben, illetve húgyúti egészségének megőrzésében.
Minden ROYAL CANIN® termék egy átfogó minőségellenőrzési folyamaton megy keresztül, ezzel garantálva a kiváló minőségű eledeleket, továbbá mindegyik védőgázas csomagolású termék, hogy hosszabb ideig megőrizzék frissességüket és tápértéküket.
Tudósokból álló szakembergárdánk kifejezetten az Ön kistestű kutyájának különleges táplálási szükségleteire szabott formulákat hoz létre, kiváló minőségű tápanyagok felhasználásával és a környezet-tudatosság figyelembevételével.
Adatok
Márka
Royal Canin
ean
3182551055733
Stock >/=
5
Cikkszám
R463003
Tömeg
4 kg/db
Hasonló termékek