Royal Canin Outdoor 7+ 2Kg

Royal Canin Outdoor 7+ 2Kg
Royal Canin Outdoor 7+ 2Kg
Royal Canin Outdoor 7+ 2Kg
Royal Canin Outdoor 7+ 2Kg
Royal Canin Outdoor 7+ 2Kg
Royal Canin Outdoor 7+ 2Kg
Royal Canin Outdoor 7+ 2Kg
Royal Canin Outdoor 7+ 2Kg
11 800 Ft
ROYAL CANIN® Outdoor 7+
Fő jellemzők/előnyök:
Vitalitás komplex
Az aktivitás támogatása
A vese egészsége
A húgyutak egészsége

Amennyiben aktív életmódot folytató felnőtt macskája sok időt tölt a szabadban, fontos, hogy tápláléka tartalmazza az optimális egészségi állapot megőrzéséhez szükséges tápanyagokat.
A ROYAL CANIN® Outdoor 7+ tápot kifejezetten az Önéhez hasonló idősebb, szabadban tartott macskák tápanyagszükségleteit szem előtt tartva fejlesztettük ki.
Részletek
Az aktív életmódot folytató, szabadban tartott macskák estében 7 éves kortól ajánlott ROYAL CANIN® Outdoor 7+ táp különleges vitalitás komplexet tartalmaz, amely segít macskájának megbirkózni az öregedés első jeleivel.
Az eledel célzott tápanyagokat – C-vitamin, EPA és DHA – tartalmaz. Az omega-3 zsírsavak – mint az EPA és a DHA – hozzájárulnak az ízületek egészségéhez. A szabadban tartott, felnőtt macska számára az olyan megterhelő mozgásformák, mint például a szaladgálás, az ugrás és a mászás, megszokott dolgok – a ROYAL CANIN® Outdoor 7+ hozzájárul a macska ízületeinek egészségéhez.
Az esetek nagy részében a városban vagy vidéken szabadban tartott macskák természetüknél fogva kíváncsiak és szívesen indulnak felfedezőutakra. A ROYAL CANIN® Outdoor 7+ magas kalóriatartalma kielégíti az előszeretettel a szabadban időző aktív macskák nagy energiaigényét.
Különösen a speciálisan beállított foszforszintnek köszönhetően a ROYAL CANIN® Outdoor 7+ táp az egészséges veseműködés fenntartásával támogatja macskája veséinek egészségét.
Ráadásul a ROYAL CANIN® Outdoor 7+ táp specifikus tápanyag-összetétele elősegíti a felnőtt macska húgyutainak egészségét.
A ROYAL CANIN® vállalatnál elkötelezettek vagyunk a kisállatok szükségleteinek megfelelő táplálási megoldások nyújtása iránt. Valamennyi termékünk esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatunk le, biztosítva az eledelek optimális minőségét, valamint hogy megfeleljenek macskája speciális táplálkozási igényeinek és életmódjának. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Outdoor 7+ táp teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálást biztosít macskája számára.

Adatok
Márka
Royal Canin
ean
3182550784467
Stock >/=
5
Cikkszám
165080
Tömeg
2 kg/db
Hasonló termékek