Blog

Ontario eledelek - Jó választás!

Ontario eledelek - Jó választás!

KI SZÁMÁRA KÉSZÜLNEK AZ ONTARIO ELEDELEK?

Mindegy, hogy kutyája vagy macskája nemzetközi bajnok, vagy csak „utcai keverék vagy sikátormacska”, az Ontario tápláléknak köszönhetően egészségben és hosszabb életben lehet része a nem megfelelő és kiegyensúlyozatlan étrendből eredő egészségügyi komplikációk nélkül.

Több éves tapasztalat alapján és a legjobb táplálkozási szakértőkkel olyan takarmányt fejlesztettünk ki, amely minden tápanyagigénnyel összhangban van, nem zavarja az állati szervezetet és könnyen emészthető.

Minőségi kiegyensúlyozott étrend kedvence aktív és hosszú életéért!

KUTYÁD VAN VAGY MACSKÁD?

Ugyanúgy, mint nekünk, az embereknek, a kutyáknak és macskáknak is minőségi, kiegyensúlyozott étrendre és elegendő mozgásra van szükségük az egészséges élethez. Étrendjüknek elsősorban jó minőségű fehérjére, valamint zsírokra, szénhidrátokra, vitaminokra és ásványi anyagokra kell épülnie. Ezen összetevők megfelelő aránya biztosítja az optimális fejlődést, növekedést, fényes szőrzetet és az egész szervezet megfelelő működését, és ami a legfontosabb – a hosszabb és jobb életet. Összetevőinek köszönhetően a takarmány a kutyák életszakaszához és méretéhez igazodik.

Az Ontario márka 2004-ben jött létre, amikor a márka elkezdte gyártani és értékesíteni az első kutya granulátum termékcsaládot. A granulátum fejlesztése folyamatosan, állatorvosokkal és táplálkozási szakemberekkel együttműködve történik. Az alapítás óta eltelt 13 év során az Ontario márka kibővítette termékcsaládját a macskáknak szánt granulátumok bevezetésével. Az átfogó termékkoncepcióra vonatkozó vásárlói igények alapján a márka 2010-ben bevezette a kutyák és macskák számára készült konzervdobozokat és rágcsálnivalókat. Ontario követi a kisállatláb-ipar legújabb trendjeit, és új hipoallergén granulátumokat fejlesztett ki és vezetett be a piacon.

Vitaminok és ásványi anyagok

A vitaminok és ásványi anyagok nélkülözhetetlenek a kutyák egészségéhez, hiányuk sokféleképpen megnyilvánulhat pl. gyengeségként, gyulladásként, bőrproblémákként stb.

Gyógynövények és fűszerek különleges keveréke

A takarmányhoz hozzáadott gyógynövények és fűszerek különleges keveréke, amely egyedi formulává teszi. A keverék jótékony hatásai erősítik az immunrendszert, gondoskodnak az egészséges fogakról és ínyről, segítik az egészséges emésztést, csökkentik a puffadást, és számos egyéb jótékony hatással bír.

Zsírok

A zsírok az egészséges táplálkozás másik lényeges összetevője. Esszenciális omega 3 és 6 zsírsavak forrását biztosítják, és lehetővé teszik a zsírban oldódó vitaminok (A-vitamin, D-vitamin, E-vitamin, K-vitamin) felhasználását. Jó energiaforrások is. Az étrendben a zsírok elsősorban az egészséges és fényes szőrzetet segítik elő, és pozitív hatással vannak a bőr állapotára. A legjobb zsírforrásokat, halolajat és csirkezsírt adják a takarmányhoz.

Szénhidrát

A kutyák takarmányozásában a szénhidrátok elsősorban a gyors energia forrásai, emésztésük sokkal könnyebb, mint a fehérjéké és feldolgozásuk nem terheli meg annyira az emésztőrendszert. Megfelelő mennyiségben részesítjük előnyben, mivel elősegítik a fehérjék, mint energia megőrzését, de magas tartalomban kutyák elhízásához vezethetnek. Ezért megtalálja a takarmányokban az optimális szénhidrát- és fehérjearányt, amely fenntartja a kutyák életkorához igazodó egészséges testsúlyát. 

Fehérjék

A fehérjék a kutyák étrendjének fontos és természetes részét képezik, amely nélkülözhetetlen és pótolhatatlan számukra. Az állati fehérjék az ideálisak, amelyeket a kutyák könnyebben megemésztenek, és amelyekből számos hasznos anyagot (aminosavakat, vitaminokat és nyomelemeket) kapnak a szövetek, izmok építéséhez, szervezetük helyreállításához, regenerálódásához. De az is fontos, hogy a kutya milyen forrásból szerzi be a fehérjét, hogy könnyen emészthető legyen. Ezért az Ontario takarmányhoz csak kiváló minőségű fehérjeforrásokat választottak, amelyek eredetét garantálják.

A kutyák számunkra nem csak állatok, hanem családtagok, partnerek és barátok is. Ezért célunk, hogy a legjobb alapot biztosítsuk egy jó, teljes értékű élethez Önnek és kutyáinak.

Mivel jó minőségű, kiegyensúlyozott étrendre és elegendő mozgásra van szükségünk az egészséges élethez, a kutyáknak is erre van szükségünk. Étrendjüknek elsősorban jó minőségű fehérjékre, valamint zsírokra, szénhidrátokra, vitaminokra és ásványi anyagokra kell épülnie. Az egyes összetevők megfelelő aránya biztosítja az optimális fejlődést, növekedést, fényes szőrzetet és az egész szervezet jó működését, és ami a legfontosabb, a hosszabb élettartamot. Sok éves tapasztalat alapján és a legjobb táplálkozási szakemberekkel olyan takarmányt fejlesztettünk ki, amely minden tápanyagigénnyel összhangban van, a legjobb egészséget tartja a kutyának és könnyen emészthető. A jó minőségű takarmány használatával számos egészségügyi probléma megelőzhető, mint például az emésztőrendszeri betegségek, a mozgásszervi betegségek, az allergia, az elhízás és még sok más.

Kiváló minőségű és kiegyensúlyozott étrend kedvencünk aktív és hosszan tartó életéért!

A gondosan megválogatott szárított gyümölcsök és zöldségek ellátják a szervezetet a szükséges vitaminokkal, gyógynövények és fűszerek kombinációjával, erős antioxidáns hatásuk révén segítve a sejtek védelmét, így a szervezetet a betegség előtt.

Termékek megtekintése